måndag 26 december 2011

Min alldeles egna blogg :D

Ja, ha! Då har jag blivit med blogg. Inte för att jag vet vad jag ska göra med den egentligen, men det verkar lite kul. Varenda människa har ju blogg nuförtiden så varför ska inte jag ha en !?

Den senaste tiden har jag hoppat runt bland en massa scrapbloggar och blivit intresserad av att själv skapa en blogg där jag får möjlighet att visa upp det jag skapar i min lilla pysselhörna. Med andra ord har jag ju redan bestämt mig för vad jag skall ha den här bloggen till ;-).
Eftersom jag är ganska ensam om min hobby där jag bor så längtar jag efter att få visa upp det jag skapar för fler än min familj. De säger ju att allt är fint för att vara snälla men egentligen fattar de inte vad jag håller på med. Min käre man tycker bara att det kostar pengar. Vilket han i och för sig har rätt i, men oj vad jag mår bra av att få hålla på med detta.

Det finns bara en sak jag vet med bestämdhet när det gäller den här bloggen. Jag tänker inte lova vare sig mig själv eller någon annan att bloggen ska uppdateras varje dag. Det har jag definitivt inte tid till. Det ska ju vara roligt att blogga och då får det bli när jag har tid och lust med det.

Nu är det dags att "skapa" lite lunch till familjen innan de börjar gå bärsärk i kylskåpet ;-). Ännu en dag med julmatsrester :-(

Vi hörs snart igen

1 kommentar:

  1. Jag tycker du är så duktig. Puss från din man.

    SvaraRadera