tisdag 10 juli 2012

Blog Candy

Hej på er allihop! Hoppas ni har det gott. Vädret är ju inte så superfint men jag tycker inte att det gör så där jättemycket egentligen. Det är ju ett ypperligt tillfälle att bara ta det lugnt och inte göra mer än det man måste och vill. När det är soligt och varmt ska det stressas iväg till stranden med kylväskor och allt annat som kan behövas under dagen. Allt för att utnyttja soldagen till max. Själv upplever jag det som superstressigt bara att ta sig dit även om stranden ligger inom gångavstånd. När vi väl är där går maken mest runt som en osalig ande, sonen D sitter mest tyst och sonen S tjatar hela tiden om att jag skall bada. Allt annat än avkopplande enligt min mening ;-) Tacka vet jag lite halvmulna dagar då jag med gott samvete kan sitta nere i källaren och pyssla, läsa en bok i solstolen eller bara gå och strosa runt i trädgården och fundera över om jag kanske skall ta mig i kragen och rensa lite ogräs när lusten infinner sig =)

Idag är just en sådan dag. Solen lyser med sin frånvaro och molnen är ganska så grå. Därför sitter jag här vid datorn och grejar lite. Bland annat har jag gjort min vanliga bloggrunda. Scraplagret ingår i den rundan och då upptäckte jag till min glädje att de har en blogcandy där man kan vinna en hel bunt med superfina rosor. Se själva vilka fina rosor

De rosorna skulle jag verkligen vilja ha :D För att lägga rabarber på dessa ska man länka till Scraplagret och skriva en kommentar (med länken till bloggen) till deras blogginlägg. Dessutom ska man helst lägga upp en bild med länk i sidebaren. Och kan man tänka sig :O Jag har gjort detta!Antingen klickar ni på namnet eller på bilden i sidebaren så kommer ni direkt till Scraplagrets inlägg om candyn. Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att jag har turen på min sida. För en gångs skull!

Som ni märker är det ingen LO med idag.Jag har liksom inte varit tillräckligt inspirerad ännu och kom på att det egentligen handlar om de foton jag valt. De passar helt enkelt inte in i mina idéer som jag har. Därför har jag tagit några nya kort och dessutom skall jag kolla igenom alla de som redan ligger i datorn som inte blivit utskrivna ännu. Förhoppningsvis hittar jag något som tilltalar mig och då kanske min scraplust kommer tillbaka igen. Annars får jag väl inse att det blir till att ta en liten paus från mina älskade papper, blommor, fjärilar och allat annat som jag har. SUCK!
Dags att skriva ut några av de där fotona. Tanken är att jag skall använda dem i någon/några av de olika sommarutmaningar som bjuds så här under semestertider. Inte för att jag måste vara med utan för att det är bra att ha något på lut de dagar då vädret är trist och min skaparlust återinfinner sig. Förhoppningsvis är jag snart tillbaka med en LO men det får bli som det blir med det
.
Maken kom just in och berättade att vi skall ut och plocka kantareller. PÅ TOMTEN!? Kanske det kan bli en macka med smörstekta kantareller till kvällsmat :P Mums!

Tack för att du tittade förbi! Vi hörs och syns snart igen.

Tack och hej för mej!

3 kommentarer:

 1. Vad sägs om att berätta lite mer om vad som händer hemma oxå? Din favoritdotter måste ju kunna hänga med på vad ni gör. Jag bloggar ju faktiskt för er skull så då kan väl du göra detsamma för mig? :P

  SvaraRadera
 2. Trevligt att du är här & hälsar på. Din fråga har faktiskt fått mig att bestämma mig för ytterligare en blog. Inte för att jag är så himla bra på detta utan för att hålla isär scrappingen från livet i övrigt. Något jag funderat på ett tag nu. Ska ta itu med detta så fort vädret visar sin sämre sida. Alltså får du ha lite tålamod till min bästa dotter ;-)
  Ha det så gott.
  Bamsekram

  SvaraRadera
 3. Trevligt att du är här & hälsar på. Din fråga har faktiskt fått mig att bestämma mig för ytterligare en blog. Inte för att jag är så himla bra på detta utan för att hålla isär scrappingen från livet i övrigt. Något jag funderat på ett tag nu. Ska ta itu med detta så fort vädret visar sin sämre sida. Alltså får du ha lite tålamod till min bästa dotter ;-)
  Ha det så gott.
  Bamsekram

  SvaraRadera