lördag 8 juni 2013

Himmel...

... vilken händelserik vecka jag haft. Kort men intensiv :D I tisdags hade vi "friskvård" på jobbet och var ute och cyklade. Jag bor 3 mil från jobbet och bilen saknar dragkrok så jag tänkte liksom slippa cyklingen. Tji fick jag! Ingen annan än chefen lånade ut sin cykel till mig ;-) Tyvärr fick jag lite astmaliknande problem så jag valde att åka med chefen tillbaka till skolan igen. Men trevligt var det i alla fall och en smarrig macka bjöds vi på :P 

I onsdags var vi bjudna på studentkalas hos grannens dotter. Samtidigt passade vi på att fira studentens mamma som nyss fyllt 50. Självklart hade jag knåpat ihop ett par kort men tyvärr glömde jag fota dem innan vi gav bort dem så därför kan jag inte visa upp dem här i bloggen. 

Nu har jag varit ledig i tre dagar och har, bl a ägnat mig åt att göra ett litet kort till svärmor som i dagarna fyller 65 och bjuder hela familjen på restaurang imorgon, söndag. Som sagt har det hänt mycket i veckan och som om inte allt annat vore nog så har jag dessutom hunnit med att skapa... ja, vad då? Gissa tre gånger ;-) Den som gissar på ett bidrag till Veckans skiss #23 gissar helt rätt. Så här blev min tolkning den här veckan:


Som ni ser är det en ovanligt färgglad och inte så överlastad LO från mig den här gången. Ombyte förnöjer ju som man säger ;-) Här kommer lite fler bilder:Och veckans skisskonstruktör är ingen mindre än Ulrika Wandler och så här ser hennes skiss för Veckans skiss 23 ut:


Det var allt för den här gången. Dags att återgå till TV:n och "Snuten i Hollywood" för en lite nostalgitripp tillbaka till 80- talet. Den var ju bra då filmen, men idag upplever jag den som rejält töntig. Börjar nog bli gammal ;-) Ha det gott go' vänner!

Jeanette 


5 kommentarer:

 1. Ja, den var inte så mycket du, denna LOn, men den var jättefin! Fräsch! Tack för ditt bidrag denna veckan!

  SvaraRadera
 2. Söööööt! Tycker den va jättesnygg, trots sin storlek ;) Tack för ditt bidrag till oss :)

  SvaraRadera
 3. Så fin! Gillar hur du byggt upp layouten!Snyggt med den diskreta bakgrundsstencilen! Tack för ditt finfina bidrag Jeanette!

  SvaraRadera
 4. Jättehärlig råååsa LO. Det gillar jag. Tack för ditt bidrag denna veckan.

  SvaraRadera
 5. Härligt färgglad och sommrig tolkning. Det syns att du har inspirerats av skissen. Tack för ditt bidrag till oss denna veckan. /Jennie

  SvaraRadera