måndag 29 juli 2013

Semesterkaos

Det är ju ett tag sedan sist, men nu är jag här igen :D Tänk att det ändå blev sommar med sol, värme och salta bad B-) Efter förra sommarens fiasko så vågade man ju inte hoppas allt för mycket på den här sommaren, men vad skönt att jag hade fel :D

Här hemma fortsätter köksrenoveringen och här är så himla rörigt så man blir tokig ;-) Men det är som sagt bara att gilla läget. Det är ju faktiskt vi själva som ställt till med oredan. Jag har tagit tillfället i akt att skapa en LO om eländet men den visar inte ens hälften av röran. Jag tror att man måste uppleva det hela för att verkligen fatta hur det är. I alla fall så har Veckans skiss just nu lite sommarutmaningar och i den ena skall jag delta med min LO. Det man skapar till utmaning 1 skall handla om semester och innehålla minst 3 foton. Jag kan lugnt säga att min LO definitivt handlar om vår semester och jag har även lyckats peta dit tre foton. Så här blev den:
Ursäkta den dåliga fotokvalitén, men jag och kameran är inte riktigt kompisar just nu. Jag hittar inte rätt inställningar längre. Eller så är den helt enkelt för gammal ;-) Tidsbristen gör att jag hoppar över att skriva vilket material jag använt. Jag tror nog ni överlever det, men skulle så inte vara fallet får ni gärna höra av er.
Lite detaljer.
Som sagt så syns inte den verkliga röran och jag kan villigt erkänna att det börjar kännas liiiiite jobbigt nu. Vi brukar ha renoveringsprojekt under semestern men det här tog nog lite längre tid än vad vi trodde och tänkt oss. Det kan ju i och för sig bero på att vi varvat arbete med bad och andra nöjen. För att inte tala om de otaliga resorna till det nya, stora möbelvaruhuset från Älmhult som öppnat i Uddevalla ;-) Vi börjar skönja ljuset i tunneln och nu ska vi bara tapetsera några väggar, måla om några köksluckor som inte ska bytas den här gången, fixa belysning, lägga nytt golv, byta bänkskivor, skruva i knoppar i dörrar och lådor, ……… Listan är väl rätt lång fortfarande men snart är allt klart och då ska jag verkligen njuta av mitt nya kök som jag önskat mig i cirkus 20 år :D

Även den här gången fanns en skiss som man skulle tolka och den ser ut så här:
Det var inlägget om den första utmaningen. Jag är snart tillbaka med ännu ett litet alster. Ha det gott till dess!
 
Jeanette

3 kommentarer:

 1. Snygg layout och temat gör att jag ler lite. Förstår vad du menar med köksrenovering på semestern. I vår familj har vi pippi på att dra igång stora, röriga projekt lagom till semestern:)

  Tack för ditt fina bidrag till vår sommarutmaning på VS!

  SvaraRadera
 2. Härligt med ett lite mindre vanligt semestertema. Kul. Gillar ditt fina måttband.

  SvaraRadera
 3. Ja, semester kan ju se olika ut för oss :D Tack för ditt bidrag till oss denna vecka /Jennie
  pss.. har du sett att vi söker fler medlemmar till VS-teamet? ;)

  SvaraRadera