måndag 29 juli 2013

Hej igen!

Häpp! Nu är jag här igen ;-) Lite tätt mellan inläggen kanske men jag tycker det är lättare att dela upp inläggen även om jag ska länka till samma ställe. Jag inbillar mig att det blir mer läsarvänligt så, men jag kan mycket väl ha fel. Nåväl! Nu är det dags att blogga mitt bidrag till sommarutmaning #2 hos Veckans skiss. Den utmaningen handlar om blommor och blad. Kan det bli bättre ;-) Jag äääälskar ju blommor! För att göra det enkelt och snabbt använde jag mig av de papper som blev över från min LO i föregående inlägg. Tid är ju inget jag har gott om just nu och scraphörnan har fått stå tom i hela två veckor :O Helt otroligt!!! Eftersom jag skulle hinna med att skapa två bidrag var det lite tidspress och dessutom brist på foton så det fick bli ett kort till den här utmaningen som ser ut så här: 
Detta är framsidan. Blommigt papper och ett fång rosor. Förhoppningsvis kvalar jag in i blomkategorin ;-)
Även här får ni klara er utan materialgenomgång.
Och så här ser insidan ut.
Förutom att man ska ha med blommor fanns det en skiss även till den här utmaningen och den ser då ut så här:


Eftersom det är en relativt stor ros på framsidan kan det bli lite svårt att knöla ner kortet i ett kuvert så tanken är att jag ska försöka tillverka en liten minipizzabox att lägga det i. Jag får se vad som hinns med. Min semester sjunger på sista versen den här veckan.

Ikväll har jag varit på en liten camping i "grannbyn" och spelat minigolf. Jag vann stort och slapp betala glassen. Det fick förloraren, dvs maken, göra :D Hi, hi, hi! I morgon ska vi ev åka till stora staden och gå på Liseberg. Det är sonen S födelsedagspresent att få ta med en kompis och roa sig av hjärtans lust i några timmar. Om det inte ösregnar förstås :-/ Håll tummarna för att vädret håller i sig :D
Ha en superskön vecka! Vi hörs.
 Jeanette

2 kommentarer:

  1. Superfin tolkning av min skiss!Härliga färger och blommor. Kul med bandet! Tack för ditt bidrag till sommarutmaningen!

    SvaraRadera
  2. Härligt somrigt kort. Tackar för ditt fina bidrag.

    SvaraRadera