söndag 10 mars 2013

Helt otroligt…

… vad tiden går fort egentligen. Snart har halva mars gått fast det känns som det nyss var jul. Och det var ju inte så länge sedan det var torsdag och slut på min arbetsvecka och nu är det redan söndag igen. Fast jag ska inte klaga. Vädret har varit fantastiskt, även om det blåst friskt hela tiden, och jag har varvat scrapping med härliga promenader i solskenet. Inte för att jag kan gå så långt men ändå. Man får vara glad för det lilla :D

Något annat som gör mig väldigt glad är alla fina kommentarer som ni lämnar här till mig. Det värmer verkligen att få höra att det man skapar är fint. Jag lusläser varenda en och även om jag inte skriver något tillbaka så blir jag så himla glad för allihop. De är (nästan) bättre än att vinna utmaningarna ;-) Så från mitt hjärta till er allihop som kommenterar mina alster: TACK! <3
Scrappingen jag ägnat mig åt i helgen är faktiskt ett beställningsjobb. Jag har tillverkat en herrans massa kort inför makens systerdotters namngivningskalas på lördag. När alla var klara var det ändå inget som föll faddrarna i smaken så då gjorde jag en annan variant av kort. Då blev även det ratat för där fanns blommor och till råga på allt hade jag satt dit ett papper med en fågel på. Dottern avskyr fåglar. Suck!!! Till slut enades de båda faddrarna (dottern E och sonen D) om ett enkelt, på gränsen till tråkigt, kort som tog ungefär 5 minuter att tota ihop. Kunde de inte klämt ur sig detta med en gång ;-) Förutom namngivningskort har jag även fått till ett bidrag till Veckans skiss förstås. Så här ser skiss #10, skapad av Lotta, ut:

Den här veckan skulle man försöka skapa en LO med ett stort foto. Min första tanke var att ta ett av barnens skolfoton, men jag insåg snabbt att det inte skulle bli alltför populärt bland telningarna att behöva skylta med dessa i den storleken. Istället hittade jag ett fotocollage jag gjort med foton från USA. För mig som tycker att instagramformatet är perfekt för LOer så är det här fotot alldeles för stort för mig. Men för den här utmaningen blev det ju helt perfekt och så här blev min tolkning:
Hade visst lite bråttom när jag fotade. Fick lite oväntat besök precis när jag skulle fota och ljuset hann nästan försvinna innan gästen gick igen. Snett och vint blev det också ;-) Sorry!
Bakgrunden är ett svart CS. Mönsterpappren kommer från Lilibee (grönt- fram- och baksidan) och KaiserCraft (ceriserosa). Dessutom har jag klämt dit en av mina få washitejper som jag tror kommer från YouDo, men den kan lika gärna komma från Panduro.
Journalingrutan är stansad ur ett papper jag hittat i spillådan. Diesen kommer från Spellbinders, Lacy Circles.
Metallblomman uppe till höger hittade jag i en låda jag inte tittat i på flera år. I den sitter en svart miniros från Panduro. Alfabetena är Loopy Lou, vitt, från Doodlebug Design och minialfabetet kommer från Little Yellow Bicycles. Tyvärr saknades några N och An vilket jag upptäckte efter att jag redan satt på nästan hela första ordet. Vad göra? Jag valde att ta ett gäng upp- och nervända V:n istället för A och har försökt fylla i strecken i mitten med en vit penna. N ersattes med felvända U:n. Inget strålande resultat precis men det får väl duga för nu. Troligtvis kommer jag byta ut det så småningom när jag har ett komplett, lite mer värdigt, alfabet.
Måndag imorgon, men arbetsveckan ska väl inte bli alltför betungande. Måndag och tisdag flyter på som vanligt men onsdag är det dags för en fortbildningsdag på skolan vilket innebär att skola och fritids är stängt och vi ägnar dagen åt helt andra saker än de vanliga rutinerna. Ska bli väldigt kul. Sedan är det torsdag och arbetsveckan är slut. Igen! och den här fredagen har jag, kors i taket, faktiskt inte någonting inplanerat så jag kan bara vara hela dagen. Äntligen! Sedan jag blev ledig varje fredag, mot tidigare varannan, så har jag inte lyckats vara hemma en enda gång. Det har alltid varit något (läs makens muskelruptur) som tvingat mig att åka iväg i flera timmar fast jag helst bara vill gå runt och skrota hemma. Mysfredag på G alltså :D

Det blev kanske lite långt idag men ibland är det svårt att hålla igen ;-) Ha en trevlig vecka och tack för titten här i mitt lilla krypin.

Jeanette

4 kommentarer:

 1. Snygg LO! Klurig idé att använda fotokollage i stället:)Tack för att du så troget bidrar med dina fina alster till VS!

  SvaraRadera
 2. Coolt med svart och neon. Lite 80-tal. Tack för ditt fina bidrag till VS.

  SvaraRadera
 3. Så stilig med svart bakgrunn! Ble utrolig fresht med de knallfargene mot det svarte!

  SvaraRadera
 4. Vist är det kul att läsa kommentarer. Det tycker jag med och man blir löjligt glad när man ser att någon kommenterat något. Fina LOer gör du vecka efter vecka och denna veckan är inget undantag. Härliga färger. Tack än en gång för ditt bidgar till VS.

  SvaraRadera