tisdag 25 september 2012

Det går bra nu! ...

... som Petter sjunger. Jag har som sagt varit väldigt kreativ i helgen och här kommer ännu ett inlägg. Det tredje på tre dagar :O Jag är lite i chock själv faktiskt ;-) Sanningen är att jag äntligen lärt mig att schemalägga inläggen. Det tog lite tid men nu äntligen kan jag =) Sist jag försökte mig på att göra det gick det åt skogen, men skam den som ger sig. Jag har alltid beundrat alla bloggare som spottar fram det ena inlägget efter det andra varenda dag. Hur i hela friden hinner de både jobba, ha familj och dessutom blogga :S Nu vet jag hemligheten. Man kan ju massproducera hur många inlägg som helst och sedan pytsas de ut så ofta man själv vill och har lust med. Helt enkelt strålande! Speciellt om man som jag skall försöka hålla två bloggar igång. Det går ju inte så jättebra. Min andra blogg har fallit i total inläggsträda för jag hinner inte med. Men nu skall jag försöka ändra på detta med hjälp av schemaläggning =)

Nu till dagens egentliga innehåll som ser ut så här:
Fotot är på världens sötaste dotter och hennes bästis. Bästisen tog fotot och det är väl inte så där jättebra kvalitet ur fotosynpunkt egentligen, men jag gillar det kanske just därför. Jag skrev ut det för några månader sedan men jag har inte riktigt hittat rätt papper att använda. Förrän nu när jag fick hem dessa pastelliga pappren =)
Min alldeles egenhändigt komponerade LO. Hoppas jag!!! Jag har i alla fall inte tjuvkikat på skisser eller någon annan scrappare när jag gjorde den här så det kan definitivt inte vara ett CASE :O Jag hade inte ens en tanke eller färdig idé utan la bara ut alla papper jag ville ha med och sedan skar, skrapade och chalkade jag av hjärtans lust. Väldigt kul faktiskt =) Alla mönsterpapper kommer från My Minds Eye, ”The Sweetest Thing, Lavender”. Jag har helt snöat in på papper från MME. Me LOVE! Fler bilder:


Några ord som passar in på vänskap. Köpta blommor och en egenhändigt tillverkad. Kanten på den ljusblå CSn är stansad med en stans från MS. Fotohörn i resin från Melissa Frances.

Snygg och stor nyckel i metall inhandlad från Kristinas Scrapbooking. Det prickiga bandet är köpt hos Mollys Scrapbooking

Lite färgkludd med hjälp av en mask från Panduro Hobby.

Fler blommor =) Bakom dem gömmer sig en ljusgul doilie som jag kommer från den RAK jag fick när jag blev veckans val hos Veckans Skiss. Äntligen fick jag använda den!


Rosspets som fått lite rosa glimmermist på sig och sedan hottats upp med lite halvpärlor. Under rosorna gömmer sig en bit vit spets.

Här sitter den andra halvan av doilien.  
Då var detta inlägg slut. Tack och hej för mej!

Jeanette

1 kommentar:

  1. Bilden på vår dotter var väldigt fint gjord.

    SvaraRadera