måndag 17 september 2012

Hej svejs igen!

Då var det dags för ännu ett bidrag till Veckans skiss. Skisserna följer veckonumren i ordning och då skissen ”släpptes” förra veckan, dvs v. 37, så är det nummer 37 jag skall visa här. Den är gjord av ännu en av mina favoritscrappare (jag har rätt många favoriter nu för tiden), Ulrika, och jag gillar skissen vääääldigt mycket. Så här ser då #37 ut:
Och det här är min tolkning av den:

Det prickiga pappret är mer gråblått i verkligheten men det var svårt att få fram det när jag fotade LOn.
I slutet av augusti åkte familjen över till USA för att äntligen hälsa på dottern E. Vi träffade hennes värdfamilj, som var väldigt snälla och lät oss bo i huset medan vi var där, och varje dag spenderades måååånga timmar i New York. Förutom på tisdagen då vi åkte buss till Philadelphia, the City of Liberty. Där kikade vi runt på diverse sevärdheter och en av dem var just LOVEstatue som jag visar i LOn. Det finns en kopia i NYC men originalet står i Philadelphia. Självklart var jag ju även tvungen att få med 3 av mina kärlekar tillsammans med statyn. Vad ska man annars med ett foto av en kärlekssymbol till :S ;-) Den fjärde kärleken var tyvärr fullt upptagen med att själv ta kort på barnen och statyn så han hade inte tid att vara med på bild =)

Som ni förstår kommer det komma en hel flod av LOr från familjens resa till New Jersey och New York. Vi hann uppleva otroligt mycket under de 10 dagar vi var där och först nu börjar det sjunka in vad vi egentligen gjorde. Synd bara att dagarna gick så fort. Vi längtar redan tillbaka och så fort vi möjlighet skall vi åka dit igen. Innan kunde jag inte tänka mig att åka dit överhuvudtaget men nu kan jag knappt vänta på att få åka dit igen ;-) Så jag säger bara en sak: har ni inte varit där än så kan jag verkligen rekommendera att åka till New York. En helt fantastisk stad trots kommersialisering och för mycket av allting. Jag är helt såld och alla jag pratat med, som varit där, säger samma sak.

Nu får det vara nog tjatat om NYC för den här gången. Ni lär få se mer av det framigenom i mina LOr ändå. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll.

Tack och hej från mej!

Jeanette

8 kommentarer:

 1. Stilig LO! Liker at du tar igjen det rød i LO'n din! Takk for at du er med og leker med oss på Veckans Skiss!

  SvaraRadera
 2. Fast nu var det ju City of Independence vi var i och inte City of Liberty :P

  SvaraRadera
 3. Så fräckt med det röda som lyser. Läcker tolkning!Tack för ditt bidrag till oss:-)

  //Marja

  SvaraRadera
 4. Ja, ja Emma! Det gick kanske lite fort men det finns ju en sluttid för utmaningen och den började närma sig. Då fanns lixom ingen tid för små petitesser ;-) Det var ju faktiskt frihet oxå, så det så =)

  SvaraRadera
 5. Ni andra får ha ett stort tack för trevlig respons på min LO =)

  SvaraRadera
 6. Snygg LO du har fått till, rött är snyggt! Tack för ditt bidrag till oss denna veckan/J*

  SvaraRadera
 7. Lyckos dig... New York. Dit vill jag med. Fin LO har du oxå gjort.

  SvaraRadera
 8. Vad glad jag blir att jag är en av dina favoritscrappare!! Jag blir rörd!!! :-))
  underbar layout i mycket snygga färger! Gillar det prickiga bakgrundspappret, och de härligt röda orden "LOVE"! Mycket coolt att placera ett av dem mitt på ett fotografi!! Kul idé! Härligt att se en så fin tolkning av min skiss!! :-)

  SvaraRadera